• Moha a Facebookon
  • twitter
  • Rovat rss


Ösztöndíj kereső

Ösztöndij neve:

Útitársat keres az első plüss Erasmus-hallgató

2011 őszén – a ti döntésetek alapján – Maci, Kockásfülű Nyúl vagy Teknős nekivág élete nagy kalandjának, hogy Erasmus-diákként felfedezze és meghódítsa Európát. •

Erasmus

2011.06.11.

írta/forrás
mohaonline.hu

A Tempus közalapítvány keresi azt az idén ősszel Erasmus-ösztöndíjra induló hallgatót, aki szívesen lenne a gyámja valamelyik plüssállatnak európai körútján. Azt, hogy a Maci, a Kockásfülű Nyúl vagy a Teknős közül melyik indulhat útjára, az „Erasmus-ösztöndíjjal Európában” Facebook-oldalon, szavazással dönthetitek el. Ugyanitt pályázhattok egy rövid „motivációs komment” formájában, ha ti szeretnétek az első plüss Erasmus-diák gondviselői lenni.

A gyámság az alábbi kötelezettségekkel jár:

• Vidd magaddal a tiszteletbeli ösztöndíjat elnyert plüssállatot, és gondoskodj róla 3 hétig. Vidd el magaddal tanulni, várost nézni és bulizni – azaz mutasd meg neki, milyen is az igazi Erasmus-élet, közös kalandjaitokról pedig írj pár szót, illetve tölts fel képeket az „Erasmus-ösztöndíjjal Európában” Facebook-oldalra.

• Három hét leteltével bízd a plüss Erasmus-diákot egy másik Erasmus-diák gondjaira. Kérjük, legyél körültekintő: olyan valakit válassz, aki maga is Erasmus-hallgató, és szintén vállalja, hogy három hétig vigyáz a plüsslényre, programokat szervez neki, melyekről hírt ad a Facebookon, és három hét múlva továbbadja őt egy újabb Erasmus-hallgatónak.

Jelentkezni július 3-ig tudtok, az eredményhirdetésre pedig július 6-án kerül sor, szintén a Facebookon.

Fotó

Romani Deisgn divatbemutató Szépművészeti MúzeumKendermajálisFejbőrtérképAz elegáns frissességY-generációVizsgadivatAntwoord a Sound legbetegebb koncertjeVOLT fesztivál egy pop9 szemével