• Moha a Facebookon
  • twitter
  • Rovat rss


Ösztöndíj kereső

Ösztöndij neve:

Tesco Business Game: a jó vezetők jutalma Apple-ajándék, vagy egy londoni út lesz!

Próbáld ki magad: milyen lennél egy áruház igazgatójaként? Hogy megismerhesd, milyen komoly feladat ez, a Tesco egy vadonatúj, valós idejű áruházvezetési szimulációs játékkal és értékes Apple ajándékokkal, vagy egy londoni utazással vár! A jelentkezésig már csak egy heted van: érdemes igyekezni! •

verseny

2012.03.13.

írta/forrás
mohaonline.hu

Ha egyetemista vagy, vagy nemrég végeztél, egy nem mindennapi játékra hívunk: bújj egy áruház-igazgató bőrébe, és vezess egy Tesco áruházat! Vigyázz, a feladat ugyanolyan komoly, mint a való életben: először is áruház-igazgatóként „alkalmazásba veszed” két barátodat, akik a csapatban kereskedelmi- és vevőszolgálati igazgatóként segítik majd a munkádat. Aztán regisztrálni kell csapatodat március 18-ig ebben az angol nyelvű játékban.

Március 19-én indul a játék, ettől kezdődően 6 héten és 18 körön keresztül kell vezetned az áruházad: elhárítani minden akadályt a sikeres működés útjából, és maximalizálni a profitodat.

Komoly feladatért azonban komoly nyeremények is várnak Rád, és csapatod másik két tagjára is: egy-egy Apple iPad, vagy Apple iPhone, vagy Apple iPod tulajdonosai lehettek, de könnyen lehet, hogy Tiétek lesz a fődíj: egyhetes londoni utazás, ahol nemcsak a város, de egy angol Tesco áruház mindennapi életét is megismerhetitek!

Legyél képben a Facebook-on is: kövesd a játék híreit, ismerd meg a játékszabályt, és szerezz játékostársakat azzal, hogy megosztod a játék rajongói oldalát! Nos, kezdhetjük?

Ne feledd, a jelentkezésig már csak egy heted van: érdemes igyekezni!
 

Fotó

A város szuperhőseiBetyárdűlőELTE-ÁJK Gólyatábor 2011 GyöngyösAntwoord a Sound legbetegebb koncertjeKülker Gólyatábor 2011. BalatonlelleSzépségkirálylányDivat - 2011 nyárCareer power bitch