• Moha a Facebookon
  • twitter
  • Rovat rss


Közlekedj stílusosan: „Az európai ingázók királya: az SH150i és SH125i”

A Honda SH típusú robogócsaládja, amely az egyszerű felépítésű SH50-es modellel indult 1984-ben, mára Európa legnépszerűbb modelljévé vált, a több mint 1 millió darabos értékesítési darabszámot elérve. Ezen a hétvégén már élőben is megtekinthető lesz mindkét modell a budapesti Honda Márkakereskedésekben! •

2012.10.04.

írta/forrás
hirdetés

A Honda az évtizedes gépjármű gyártás során megszerzett tudásával egy olyan robogót hozott létre, amelyben tökéletes egyensúlyban van minden, ami szükséges a motorozáshoz: stílus, megbízhatóság, gazdaságosság és a vitathatatlan praktikum. Az SH típus több százezer ember számára a tökéletes városi közlekedés eszközévé vált, 2011-ben több mint 36 600 eladott motorkerékpárral az egyik legkelendőbb kétkerekű gépjárműcsalád volt Európában, köszönhetően a takarékos, de komoly teljesítményű motorjának, fürgeségének és biztos kezelhetőségének valamint a nagy, 16-colos átmérőjű kerekeiből adódó stabilitásának.

Naponta „szállítja” az embereket munkába, egyetemre, vásárolni, vagy egyszerűen ahova csak menniük kell, így a mindennapi élet nélkülözhetetlen eszközévé vált.

Legfőbb ismérvei:

1) A kategóriájában, leginkább üzemanyag-takarékos és környezetbarát.

2) Kialakítása olyan magas színvonalú, amely egyszerre stílusos, funkcionális, és határozott egyedi arculatával, nagy büszkeséggel tölti el tulajdonosát.

3) Fejlett felszereltség és műszaki paraméterek – mindezt megfizethető áron.

Az új SH150i&SH125i szíve a benne lévő, „eSP” (Enhanced Smart Power) néven ismert vadonatúj motor, amelyet teljes egészében alacsony súrlódású technológiai megoldással építettek és motorleállítási funkcióval – Start-Stop rendszerrel láttak el, a programozott PGM-FI üzemanyag-befecskendezés és a hatékonyabb égés is bőségesen biztosítja a valós teljesítményt és nyomatékot a városi motorozás küzdőterén leginkább használt fordulatszám-tartományban. Erős és meglehetősen egyéni vonásokkal rendelkezik – ugyanakkor továbbra is elég karcsú ahhoz, hogy átsegítsen a legnagyobb közlekedési dugón is –, és most már egy zárt bukósisak ülés alatti tárolására is alkalmas, valamint a Magyarországon forgalmazott modellekhez az ABS rendszer alap felszereltségként kapható.

Összességében, jelenleg 20 szabadalom bejegyzése van folyamatban az SH150i és SH125i motorjával és vázával kapcsolatban, ami bizonyítja, hogy mennyi új elgondolás került a tervezésbe, ezzel is hangsúlyozva a modell kulcsfontosságú szerepét mind a gyártó és az ügyfélkör számára.

A forma egyszerű, mégis elegáns, egyedi megjelenést kölcsönöz az SH150i és SH125i modellnek. Áramvonalas kialakítása finom, mégis jelentős fejlődést mutat. A Honda tervezőmérnökei által követett elgondolás a „funkcionális szépség = emberbarát, kényelmes kialakítás”. Más szóval, jól kell kinéznie, és ugyanakkor működnie kell, miközben megőrzi jellegzetes SH megjelenését.

Fotó

Az új szépségideál az androgünRomani Deisgn divatbemutató Szépművészeti MúzeumKendoAz elegáns frissességFridge Fesztivál 2011ZSKF Gólyatábor CsopakFejbőrtérképKalap és szaxi